Loading...
IBT SHPK

IBT Shpk u themelua në vitin 2009 si rrjedhojë e traditës 30 vjeqare. Ndër vite sfida jonë kryesore ka qenë furnizimi i konsumatorëve me mallëra më cilësore dhe të shëndetshme. IBT shpk është distributor eksluziv i kompanisë turke ABC, kjo kompani merret me prodhimin e detergjenteve të të gjitha llo...

MË SHUME
EKSPERIENCA

Mbi 25 vite eksperiencë në fushën e tregëtisë për importimin e mallërave.

STAFI

IBT përbëhet prej një stafi profesional me mbi 20 të punësuar dhe posedon 15 mjete transportuese.

DISTRIBUIMI

Distribuimi i mallërave bëhet në tërë rajonin e Kosovës me mbi 1000 pika të shitjes.

PRODUKTET

IBT furnizon konsumatorët e vetë me mbi 3000 artikuj, ku shumica prej tyre janë mallëra ekskluzive dhe të cilësisë së lartë.