Loading...

IBT SHPK

IBT Shpk u themelua në vitin 2009 si rrjedhojë e traditës 30 vjeqare. Ndër vite sfida jonë kryesore ka qenë furnizimi i konsumatorëve me mallëra më cilësore dhe të shëndetshme. IBT shpk është distributor eksluziv i kompanisë turke ABC, kjo kompani merret me prodhimin e detergjenteve të të gjitha llojeve. Me rreth 500 artikuj ABC është lider në ballkan.